Croatian English French Italian Russian Spanish

Auto Emilio

With over 20 years of experience!

Get Adobe Flash player

 

 

     PRAVA I DUŽNOSTI NAJAMNIKA

     Prava i dužnosti najamnika i poduzeća AUTO EMILIO d.o.o. reguliraju se ugovorom o najmu. STAROST VOZAČA dvadeset jedna godina, vozačka dozvola mora biti stara najmanje tri godine. 

Obračunava se najam najmanje jedan dan. Zakašnjenje do 60 minute se ne obračunava, daljnje zakašnjenje prelazi u najam jednog dana te se obračunava slijedeći dan.

 

     SADRŽAJ NAJMA

     Svako vozilo sadrži svu zakonski definiranu potrebnu opremu ovisno o godišnjem dobu i uvjetima na cesti. NAJAM NE UKLJUČUJE gorivo, te se količina goriva u vozilu vraća kako je preuzeto (pun dobijete – pun vraćate), u protivnom se zaračunava razlika. Cijene najmova su izražene u cijelosti, bez dodatnih troškova.

  

     OSIGURANJE I ODGOVORNOST

     Vozač NE SMIJE biti pod utjecajem alkohola i droga, krivično odgovara za nastalu štetu. U slučaju prometne nezgode OBVEZATNO je pozvati policiju (POLICIJSKI ZAPISNIK) Zabranjeno je ostavljati prometnu dozvolu u vozilu po izlasku iz vozila, u slučaju krađe vozila, Kasko osiguranje ne priznaje nastalu štetu. (ključeve i prometnu dozvolu uvijek nosti sa sobom). 

     OSIGURANJE: sva vozila su osigurana protiv odgovornosti za štetu učinjenu trećem licu, a u slučaju krivnje najamnika vozača za nezgodu i štetu isti sudjeluje u šteti u iznosu štete franšizom od 15%. Kvarovi na vozilu izazvani nepažnjom i nepravilnim rukovanjem te dijelovi i oprema koji nedostaju na vozilu, naplaćuju se najamniku, kao i oštećenja i uništenja guma nastala izvan prometne nezgode. Najamnik SNOSI TROŠKOVE prometnih prekršaja, parkinga, naknada za autoceste, kao i svih drugih prekršaja i kazni prouzročenih vozilom iznajmitelja. u slučaju onečišćenja tapeciranih dijelova unutrašnjosti vozila NAPLAĆUJE SE kemijsko čišćenje istih od strane najamnika. 

DEPOZIT JE OBVEZAN: slip kartice (american, diners, eurocard ili visa), za veće iznose 2 ili više slipova K.K. 

VOZILA NE SMIJU U SLIJEDEĆE DRŽAVE: BiH, SRBIJA,CRNA GORA I MAKEDONIJA. 

 

Auto Emilio d.o.o.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Neophodni kolačići su neophodni za rad naše web stranice i korištenje njegovih značajki i / ili usluga. Ostali kolačići obuhvaćaju kolačiće za dijeljenje sadržaja na društvene mreže te za praćenje posjetitelja web stranice u svrhu statistika i poboljšanja naših usluga. Privatnost Podataka